Cool4U Soluții Climatizare Srl. este un distribuitor en-gros de echipamente și piese de schimb pentru climatizarea vehiculelor.

Principala noastră activitate este comercializarea cu ridicata si cu amanuntul a pieselor aerului condiționat auto, aerului condiționat pentru autobuze și a sistemelor de refrigerare.

Pe lângă comercilizarea pieselor, mai oferim partenerilor noștri o gamă largă de sisteme aer condiționat pentru autoturisme și camioane, aer condiționat pentru tractoare și utilaje, sisteme de încălzire staționară AUTOTERM, precum și echipamente pentru service, unelte și accesorii.

Gama noastră de produse s-a extins continuu de-a lungul anilor, iar în magazinul nostru online sunt disponibile aproape 80 de mii de piese, care pot fi comandate din stoc.

Odată cu creșterea gamei produselor, a cescut și numărul partenerilor noștri, clienții noștri fiind prezenți în toate colțurile a țării.

Sediul central al companiei este în Cluj-Napoca, iar din 2013, Cool4U Automotive Kft. asigură un sprijin stabil pentru activitățile noastre. În calitate de distribuitor en-gros, nu operăm într-un spațiu comercial, colegii noștri, reprezentanți teritoriali lucrând de acasă.

Puncte de lucru

Cluj-Napoca

Cool4U Solutii Climatizare Srl.
Romania, Cluj-Napoca

Budapesta

Cool4u Automotive Kft.
Hungary, Budapest

Mezőtúr

Cool4u Automotive Kft.
Hungary, Mezőtúr

Produsele noastre

Suntem parteneri cu furnizori de top, cum ar fi DENSO, SANDEN, BOCK, SPAL, AUTOTERM și oferim o gamă variată de produse de la alte mărci renumite.

Webshop

Pe webshopul nostru găsiți peste 50.000 de produse disponibile pentru comandă, inclusiv piese și scule pentru sisteme de climatizare automotive.

Vezi webshop